RANA iClip Exclusive®

De RANA iClip Exlusive® extensions bieden de perfecte oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig volume en lengte aan hun haar wil toevoegen. Gemaakt van 100% echt menselijk haar, deze clip-in extensions mengen moeiteloos met je eigen haar voor een natuurlijke en volle look.

Dankzij de hoogwaardige clips blijven de extensions stevig op hun plaats, zelfs bij actieve bewegingen. De RANA iClip extensions zijn ontworpen om gemakkelijk in en uit je haar te kunnen worden geknipt, zodat je binnen enkele minuten een nieuwe look kunt creëren. Het zachte en glanzende haar is eenvoudig te stylen, of je nu wilt föhnen, krullen of kleuren. Bovendien zijn de clips lichtgewicht en comfortabel, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder ongemak.

Voordelen van RANA iClip Exlusive® extensions

  • Hoogwaardige Kwaliteit: 100% echt menselijk haar voor een natuurlijke look en feel, zorgvuldig geselecteerd voor uniforme textuur en kleur.
  • Duurzaam: Sterke, betrouwbare clips die zorgen voor een stevige bevestiging zonder uitglijden.
  • Styling: Eenvoudig te föhnen, krullen, stijlen en kleuren, zodat je altijd de gewenste look kunt creëren.
  • Comfortabel: Lichtgewicht en comfortabel, waardoor ze de hele dag gedragen kunnen worden zonder ongemak.
  • Veelzijdigheid: Perfect voor elke gelegenheid, van dagelijks gebruik tot speciale evenementen.

Ontdek de RANA Tape-in Supreme® hairextensions en transformeer je haar met volume, lengte en een natuurlijke uitstraling. Perfect voor elke gelegenheid!

iClip Model Chayenne

iClip Elegance

iClip Glamour

iClip Royale

iClip Elegance

iClip Glamour

iClip Royale