De expertise van RANA HAIR

Voor hairextensions ga je natuurlijk naar dé specialist

In de RANA-Studio werken uitsluitend échte Hairextension-Specialisten. Met meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied en het werken met vele soorten extensions, zijn wij met recht dé specialist. Hairextensions zijn er in vele soorten, maten en systemen. Maar vooral het verschil in de kwaliteit en de manier waarop de extensions geplaatst worden, is van ontzettend groot belang. Onze experts kunnen je er alles over vertellen.

Samen vinden we altijd de beste oplossing voor jou!

Omdat elk hoofd anders is en iedereen ander haar heeft – dik, fijn, lang, kort – is het plaatsen van extensions altijd maatwerk. Zowel het systeem dat we gaan plaatsen, maar ook de lengte en hoeveelheid is bij iedereen anders.

Daarom is het zo belangrijk om je extensions door echte Hairextension-Specialisten te laten zetten. Zo weet je zeker dat het professioneel gedaan wordt, het niet zichtbaar is, geen schade aan je eigen haar geeft en het eindresultaat prachtig is.

Niet elk systeem is geschikt voor elke klant

Het is erg belangrijk om naar een Hairextension Specialist te gaan die alle systemen en technieken beheerst. Bij het gebruik van het juiste systeem bij het juiste haartype, is het plaatsen van extensions NIET SCHADELIJK VOOR JE EIGEN HAAR!!

Ook jij hebt nu de mogelijkheid om lang, natuurlijk, sterk, gezond en glanzend haar te hebben. Met veel volume en vol vitaliteit. Dankzij de hairextensions van RANA kun je gemakkelijk in een mum van tijd meer volume en/of lengte krijgen. En dat in een fantastische kwaliteit en niet te onderscheiden van je eigen haar. Maak nu een afspraak voor een Gratis Consult en zie zelf wat RANA voor jou kan doen!

Mega veel mogelijkheden

Met de hairextensions van RANA kun je prachtige creaties maken. Maar ook voor een supermooie naturel-look ben je bij ons aan het juiste adres. Veel mensen denken bij het woord extensions nog altijd aan te veel, te nep of te lang haar.

Maar daar doen wij niet aan mee. Een natuurlijk en onzichtbaar resultaat, dat is waar we steeds voor gaan. Gelukkig zijn er zeer veel variaties mogelijk en juist op een heel natuurlijke manier. Want de kunst van het zetten van hairextensions is nu juist dat niemand ziet dat je ze draagt. En dat is precies wat jij wilt… en wij dus ook!!