De Hairextensions van RANA

Your precious hair. Our premium quality. Together.

In onze studio werken we uitsluitend met RANA-hairextensions, en daar is een duidelijke reden voor: RANA staat wereldwijd bekend om de hoogste kwaliteit in hairextensions, en dit merk onderscheidt zich op alle fronten. Na jarenlange ervaring en het uitproberen van tal van andere merken, kunnen we met overtuiging stellen dat RANA-hairextensions eenvoudigweg de beste zijn.

Hairextensions zijn beschikbaar in diverse soorten, lengtes en systemen, maar de kwaliteit van het haar is van essentieel belang. De deskundige team van RANA staat klaar om hierover alle details te verstrekken. Het beste is echter om dit zelf te ervaren in onze studio of om onze vele tevreden klanten te raadplegen over hun ervaringen met RANA.

RANA

Invisilocks

voor langdurig & prachtig haar

Deze keratine-extensions worden vaak ook waxjes, harsjes of inbranden genoemd. Het klassieke maar nog steeds het meest gekozen Hair Extension systeem. Gemaakt van 100% écht haar van de beste kwaliteit

RANA

Perfect Weft

Volumineus, Lang & Vele Mogelijkheden

Prachtig haar bestaande uit één stuk. Te gebruiken met MicroRings, om in te naaien, met clips of als iFlip. Men noemt dit ook vaak banden of hair weaves of hair wefts.

RANA

Tape-in Supreme

ideaal voor dun haar en zijkanten

Dit zijn onze Tape-Extensions. Kleine strookjes van 4 cm die op een snelle en makkelijke manier volumineus of lang haar creëren. Een ideaal systeem voor fijn haar. Ook perfect om prachtige kleurschakeringen te creëren.

RANA

iClip extensions

PRACHTIG, PRAKTISCH EN SNEL

De iClip Extensions zijn een complete Clip-in set met 8 afzonderlijke stukken, ideaal om snel schitterend lang en vol haar te realiseren. Je brengt eenvoudig extra lengte en volume aan in je haar, helemaal zelf!

RANA

iFlip extensions

LENGTE & VOLUME IN 1 MINUUT

Met het iFlip systeem heb je supersnel een verlenging en meer volume in je eigen haar. In en uit je haar halen wanneer je maar wilt. Simpel, snel en zonder clips, lijm, wax, ringetjes, innaaien, enz. Gewoon lekker zelf doen met een comfortabel en onzichtbaar draadje!

RANA

Ponytail

EINDELIJK DIE PERFECTE & VOLLE PAARDENSTAART

Heb je kort haar of mis je volume voor een perfecte paardenstaart? Met deze Ponytail creëer je snel en simpel een Ariana Grande-look. Gemaakt van 100% echt menselijk haar dat naadloos mengt met je eigen haar en eenvoudig te stylen is.