Onze Werkwijze

samen vinden we het perfecte haarwerk of pruik voor jou

De mooiste oplossingen voor een onzichtbaar resultaat. Niemand die ziet dat jij een haarprothese draagt.

Voel jij je niet gelukkig met je eigen haar of pruik van elders? Heb je haarproblemen en wil je graag een onzichtbare oplossing? Maak dan een afspraak voor een gratis consult om te zien welke prachtige mogelijkheden er voor jou zijn.

Eindelijk die mooie coupe waar je altijd al van gedroomd hebt!

Het intake-gesprek

Om te beginnen maak je een afspraak voor een GRATIS Consult in onze Studio te Antwerpen. Dit intakegesprek is een eerste kennismaking en door vragen te stellen krijgen we een inzicht van je persoonlijke situatie, de oorzaken, de medische achtergrond, het kapsel, eventuele allergieën en uiteraard wat jouw specifieke wensen zijn.

Zo komen we er achter welk systeem en haarwerk het beste bij jou past. Het moet er namelijk niet alleen mooi en natuurlijk uitzien, maar o.a. ook draagbaar zijn bij de levensstijl die je hebt. Naast de nodige uitleg over de verschillende type haarwerken en haartypes, kun je alle vragen die je hebt. Wij zullen ze beantwoorden.

Middels deze informatie kunnen we dan ook een vrijblijvende prijsberekening voor je maken.

  • PRIVACY: Indien je dat wenst wordt je bij RANA geholpen in een privé-ruimte. Deze bevind zich apart van onze Studio. Zo heb je de privacy die je wenst en voel je je volledig op je gemak.

  • GRATIS & VRIJBLIJVEND: Uiteraard is een consult en informatief gesprek voor het nemen van een haarwerk geheel gratis en vrijblijvend. Je bent dus helemaal tot niets verplicht.

  • DOELGERICHT: Wij hebben maar één doel voor ogen, en dat is dat jij je helemaal happy voelt en vol zelfvertrouwen de deur uit gaat. Zit je haar goed, dan voel je je goed!

De vervolgafspraak

Nadat je hebt besloten om voor een haarwerk te kiezen en samen met onze haarexpert een weloverwogen keuze is gemaakt, zullen we een vervolgafspraak voor je plannen.

Indien je een confectie haarstuk wenst zorgen we ervoor dat er een aantal geschikte haarwerken voor je klaar liggen om te passen en proberen. En indien nodig en gewenst zorgen we  ook voor de complete voorbehandeling van de hoofdhuid. Heb je een haarwerk op maat gekozen, dan wordt dit gepast en verder afgewerkt.

Als finishing touch worden alle haarwerken naar wens en behoefte aangepast, bijgeknipt en gestyled. Tevens krijg je van onze haarwerk-specialist de nodige adviezen en onderhoudstips hoe je jouw haarwerk dient te verzorgen.

De eerste onderhoudsbeurt

Voor alle bij ons aangekochte haarwerken en pruiken geldt dat de eerste onderhoudsbeurt in onze Studio binnen de eerste maand GRATIS is.

Wij leren je ook hoe je jouw haarwerk zelf thuis kunt onderhouden. Je dient dit regelmatig te wassen om het haarwerk steeds goede conditie en hygiënisch te houden. Alle producten die je hiervoor nodig hebt worden je getoond en zijn bij ons te koop. Zo zorg je ervoor dat je lang plezier hebt van jouw haarwerk!

Uiteraard is het ook mogelijk om periodiek je haarwerk laten onderhouden in onze Studio.

Wil je de beste hairextensions laten plaatsen in Antwerpen?
Neem dan contact op voor persoonlijk advies op maat.