Over Rana

Mooi haar is onze passie

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die altijd bezig zijn met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Door onze jarenlange ervaring alsook het uitgebreid en langdurig testen is RANA Hair Extensions ontwikkeld. De hoogste kwaliteit, professionele plaatsing en bovenal een zeer goede service is waar wij naar streven. Kom snel langs in onze Concept Store te Antwerpen en ervaar onze passie van haar…

Haar-Experts

Onze Haarspecialisten zijn dé experts op het gebied van hairextensions, haarwerken en pruiken. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten en typen hairextensions. Voor alle haarverlengingen en/of volumebehandelingen ben je in de RANA-Studio op de juiste plek! Je kunt altijd bij ons terecht voor informatie en advies, of met al je vragen over hairextensions, haarwerken en pruiken.

Kom ook zeker vrijblijvend langs voor een Gratis Consult. Onze experts weten er alles van en zijn de professionals bij uitstek! Je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken voor een plaatsing. Hoe dan ook, er staat altijd een van onze specialisten voor je klaar.

De Beste Reclame

Daarom kiezen onze klanten voor de Hair Extensions van RANA
  • De hoogste kwaliteit en altijd 100% echt haar
  • Meer dan 20 jaar ervaring in hairextensions

  • Wij werken met 7 verschillende extension-systemen
  • Wij hebben een zeer grote voorraad, dus je hoeft niet te wachten
  • Altijd advies over hoe je jouw hairextensions in topconditie houdt