Travestie & Transgender

gewoon, omdat jij wilt zijn wie je echt bent

Omdat haar een super belangrijk onderdeel is van wie we zijn, hebben we ook DE perfecte oplossingen voor diegene die zich identificeren als vrouw. Op welke manier dan ook. Het haar is namelijk een van de sleutelfactoren die vrouwelijkheid uitdragen.

Voor veel transgenders is de relatie met hun haar nogal beladen. Dat kan komen door natuurlijke processen zoals haaruitval, of gevoelens van stress, angst en/of depressie. Maar ook de emotionele lading die het met zich meebrengt. Misschien herken je dit? Wij zijn er voor je om samen met jou een nieuwe of andere identiteit te vormen, door middel van een andere coupe.

Want wat heel belangrijk is: je haar is een verlengstuk van je persoonlijkheid!

Wil je het in een natuurlijk nuance, of juist een uitgesproken kleur? Lang of kort? In ons adviesgesprek bekijken we samen wat de mooiste mogelijkheden zijn voor jou.

Wil je gewoon eens informatie opdoen of gericht kijken welk haarwerk voor jou het beste is? Dan ben je bij RANA altijd welkom voor een GRATIS CONSULT. Onze Haar-Experts bekijken dan samen met jou alle mogelijkheden, kleuren en modellen. En uiteraard wat jouw wensen zijn.

Wil je de beste hairextensions laten plaatsen in Antwerpen?
Neem dan contact op voor persoonlijk advies op maat.