Het verzorgen van Hairextensions

Als jij lief bent voor je haar, dan is je haar ook lief voor jou

Na een professionele plaatsing van je hairextensions is het cruciaal om ze thuis op de juiste manier en met de geschikte producten te onderhouden.

Dit voorkomt problemen zoals droogheid, dofheid en klitten, en verlengt tevens de levensduur van je extensions, waardoor ze hun schoonheid behouden. De verzorging van je nieuwe haar is van groot belang. Hier vind je informatie over geschikte producten.

Rana Hair Care

Om te zorgen dat het onderhoud van je haar en hairextensions optimaal verloopt, hebben we na jaren van ervaring, onderzoek en expertise onze eigen innovatieve productlijn RANA-HairCare ontwikkeld. Deze is speciaal ontworpen voor de optimale verzorging van lang(er) haar en hairextensions.

Al onze producten in de RANA Hair Care lijn voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Ze zijn kleurveilig, vrij van parabenen, siliconen en sulfaten.

Waarom Rana Hair Care?

Alle producten in deze serie bevatten de beste ingrediënten, die het haar uitstekend voeden en beschermen. Daarnaast hebben RANA-producten een heerlijke geur!

Bovendien tasten de haarverzorgingsproducten van RANA de Invisilocks-bondjes (harsjes) niet aan. Gebruik van verkeerde producten kan leiden tot afscheiding en afbrokkeling. De bevestigingen van de Perfect Wefts en Tape-Extensions blijven ook in topconditie.

Of je nu iFlip, iClip-Extensions of een Ponytail hebt, we raden ten zeerste aan om RANA Hair Care producten te gebruiken. Hiermee geniet je nog langer van je prachtige extensions.

Bovendien zijn deze producten:

  • zonder sulfaten
  • zonder parabenen
  • zonder siliconen
  • niet op dieren getest
  • eco-friendly