Onze haaroplossingen bij haarwerken

voor een prachtig, onzichtbaar resultaat

Bij RANA werken uitsluitend échte Haarwerk-Specialisten met een luisterend oor. Omdat er vaak al vele jaren aan vooraf zijn gegaan waarin van alles geprobeerd is, met grote invloed op het dagelijks leven. De drempel om te komen kan daarom misschien wel hoog zijn.

Daarom laten wij je eerst je verhaal vertellen onder het genot van een lekker kopje koffie. Zo zorgen we er samen voor dat de eerste spanning ervan af is en je op je gemak bent. De experts bij RANA zijn er voor jou…

Wij staan voor je klaar!

Voor elk haar-probleem een passende oplossing

Omdat iedereen anders is en ook een ander haarprobleem heeft is het uitzoeken van een haarwerk altijd maatwerk. Zowel de mate van het haarverlies, maar ook de wens van lengte en hoeveelheid is heel persoonlijk. Daarom ben je bij ons in goede handen. Zo weet je zeker dat je professioneel geholpen wordt, het haarwerk niet zichtbaar is, met een prachtig eindresultaat!

Een Toppiece is een aanvulling van het eigen haar, ook wel vaker “haaraanvulling” genoemd. Dit bestaat in verschillende vormen. Dit geeft volume precies dáár waar jij het nodig hebt. Ideaal voor plaatselijk haarverlies, tijdelijk of blijvend. Alle Toppieces worden op je eigen haar bijgeknipt en gestyled en indien nodig gekleurd.

Dit is vergelijkbaar met een toppiece maar dan iets groter. Dit geeft niet alleen extra volume, maar ook lengte aan je haar. De Hairpiece biedt de ideale oplossing voor dunner haar, beschadigd haar of uitvallend haar. Alle Hairpieces worden op je eigen haar bijgeknipt en gestyled en indien nodig gekleurd.

Haarwerk, pruik of haarprothese. Drie verschillende benamingen voor in principe één en hetzelfde product. Deze hebben allemaal een natuurlijke look, hoog draagcomfort en een optimale pasvorm. De kwaliteit is ongeëvenaard en onderscheid zich door een paar unieke eigenschappen: vederlicht, handgeknoopt, monofilament, onzichtbaar lacefront, fluweelzacht gevoel en natuurlijke kleuren. Door ons groot assortiment kunnen wij je snel en vakkundig helpen. Elk haarwerk wordt bijgeknipt, gestyled en indien nodig ook gekleurd.

Een turban is een zacht mutsje, speciaal voor vrouwen met haarverlies of kaalheid door chemotherapie of alopecia. Ideaal bij de eerste tekenen van haarverlies maar ook een alternatief voor een haarwerk als je wel iets op uw hoofd wilt dragen, zoals thuis, onderweg of om mee te slapen.

Alles is mogelijk

Indien je gaat voor een haarwerk of haaraanvulling zijn er een drietal categorieën waar je uit kunt kiezen. De keuze voor de een of de andere heeft vaak te maken met het budget, de wensen en de levertijd. Uiteraard helpen onze Haar-Experts je steeds met het maken van de juiste keuze en het selecteren van de voor jou beste oplossing.

Confectie haarwerken zijn standaard haarwerken die zeer snel leverbaar zijn. Meestal binnen 1 à 2 werkdagen. Dit kan van 100% echt haar zijn of synthetisch. Hier kun je alleen kiezen tussen bestaande haarkleuren.

Dit zijn confectie haarwerken die vervolgens op maat, model en kleur aangepast worden. De confectie (standaard) haarwerken zijn veelal snel leverbaar, 1 à 3 werkdagen. Dit kan van 100% echt haar zijn of synthetisch. Hier kun je kiezen tussen bestaande haarkleuren, maar dit kan indien het echt haar betreft, nog perfect bijgekleurd worden indien nodig.

Een haarwerk helemaal en speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit heeft een levertijd van gemiddeld 6 tot 8 weken. We gebruiken hiervoor altijd 100% echt kwaliteitshaar. Het is helemaal afgemeten op jouw hoofd, jouw natuurlijke haargroei en je wensen. En ook de kleur is perfect afgestemd op je eigen haarkleur.

Vijf soorten haar

De meeste klanten willen op voorhand enkel 100% echt haar. Dit omdat ze geen “nephaar” willen, bang dat iedereen kan zien dat ze een haarwerk hebben. Hiermee bedoelen ze dan synthetisch haar. Toch zijn er tegenwoordig hele mooie synthetische haarvezels die soms nog wel beter en duurzamer zijn dan echt haar. Het is dan ook per persoon en per kapsel verschillend wat de optimale keuze is.

Echt haar heeft een natuurlijkere afwerking en is langer in levensduur. Vooral voor lang haar is een echt haar pruik veel mooier en ziet er minder gecoiffeerd uit. Je hebt zelf ook veel meer het “echt haar gevoel”. Het lijkt identiek op je eigen haar door de haartextuur en de aangepaste snit. Ook kun je zelf met stylingtools het haar bewerken, net zoals je eigen haar. De echt-haar-pruiken zijn over het algemeen wel iets duurder in aanschaf en het onderhoud dient steeds bij ons te gebeuren.

Synthetisch haar is tegenwoordig visueel bijna niet te onderscheiden van echt haar. De levensduur is maximaal 1  jaar. Het is iets meer gecoiffeerd en voornamelijk voor kortere kapsels geschikt. Het behoudt makkelijk zijn model maar kan niet door middel van stylingtools(warmte) bewerkt worden. Synthetisch haar is iets gemakkelijker in onderhoud en goedkoper in aanschaf.

Comfort Hair is een doorontwikkelde synthetische vezel en valt dus binnen de groep van het synthetische haar. Maar dan wel in het topsegment. Het ziet en voelt heel natuurlijk aan. Zeer mooi bij korte modellen en ook zeer geschikt voor mannen. Dit wordt alleen vervaardigd in maatwerk. De haarprotheses van Comfort Hair zijn heel gemakkelijk in onderhoud. De aankoopprijs is wel iets hoger dan het “normale” synthetische haar.

Elite Hair valt in dezelfde groep als Cyber Hair, maar dan met name voor de wat langere modellen. Ideaal voor vrouwelijke kapsels. Dit wordt ook alleen vervaardigd in maatwerk. Heel gemakkelijk in onderhoud, ook iets hoger in aankoopprijs dan synthetisch haar, maar wel met een zeer mooi en natuurlijk resultaat.

De Perfect Hair mix wordt gemaakt van een blend van echt haar van hoge kwaliteit en een innovatieve synthetische vezel (high heat fiber). Door deze combinatie krijg je een eindresultaat dat het beste biedt van beide soorten haar. Je kunt Perfect Hair perfect stijlen met een stijltang of een krultang, en het is ook perfect te onderhouden. Je raadt al waar die naam PERFECT Hair vandaan komt.

Wil je de beste hairextensions laten plaatsen in Antwerpen?
Neem dan contact op voor persoonlijk advies op maat.