Professioneel Advies

Laat je adviseren door onze haar-experts

In onze Studio werken we uitsluitend met de hairextensions van het merk RANA. De reden hiervoor is simpel: de extensions van RANA zijn van de hoogste kwaliteit, wereldwijd. En dat merk je aan alles!! Door jarenlange ervaring en het werken met vele andere merken, kunnen we met recht zeggen dat de hairextensions van RANA gewoon de beste zijn.

Specialisme, Advies, Uitleg, Verzorging en Professionaliteit zijn dan ook steeds onze sleutelwoorden.

Speciaal voor jou, want jij verdient altijd het beste

Tijdens de consultatie wordt je duidelijk uitgelegd welke systemen er zijn. En welke daarvan het beste bij jouw wensen en haartype passen. Tevens wordt er naar de kleurmogelijkheden gekeken, de hoeveelheid extensions die nodig zijn en wat de totaalprijs zal zijn. Indien je besluit om de hairextensions in onze Studio te laten zetten, plannen we meteen een afspraak voor je in.

Je kunt er ook voor kiezen om de consultatie en de plaatsing op dezelfde dag te boeken. Zo hoef je dus niet twee keer naar ons toe te komen. We hebben namelijk alles op voorraad waardoor we je direct kunnen voorzien van prachtig haar. Neem hiervoor wel eerst contact met ons op!

De Perfect haarkleur

Met de juiste kleur of mix van kleuren zorgen we voor een naadloze overgang van je eigen haar naar de extensions. Zo ziet niemand dat jij extensions draagt.

RANA heeft een zeer groot kleurassortiment, waardoor dit bijna altijd perfect matcht. Soms kan het zijn dat we toch moeten kleuren, bijvoorbeeld omdat het eigen haar een opfrisbeurt kan gebruiken of omdat de uitgroei bijgewerkt dient te worden. In enkele gevallen dienen we ook de extensions mee te kleuren, bijvoorbeeld in speciale rood of grijs tinten. Zo kunnen de mooiste metamorfoses gecreëerd worden, precies zoals jij dat wenst!

Dit alles is perfect mogelijk door de expertise van onze kleur- en hairextension-experts, die dagelijks bezig zijn met de combinaties van kleuringen en extensions. Tevens werken we met Olaplex. Dit om haarbreuk te voorkomen, het eigen haar dieper te herstellen en voor een prachtig en gezond resultaat.

Welk systeem is nou eigenlijk het beste?

We krijgen deze vraag heel vaak, maar er is niet één beste systeem. Zo is er dus voor elke vrouw háár beste systeem, dus ook voor jou. Wil je weten wat dat is? Kom dan snel langs voor een GRATIS consult!

Ook jij hebt nu de mogelijkheid om lang, natuurlijk, sterk, gezond en glanzend haar te hebben. Met veel volume en vol vitaliteit. Dankzij de hairextensions van RANA kun je gemakkelijk in een mum van tijd meer volume en /of lengte krijgen. En dat in een fantastische kwaliteit en niet te onderscheiden van je eigen haar.

Maak nu een afspraak voor een Gratis Consult en zie zelf wat RANA voor jou kan doen!