Hairextensions plaatsen: alles wat je moet weten

Hair dreams coming true

Als je op zoek bent naar meer lengte, volume of gewoon een nieuwe look voor je haar, dan zijn onze hairextensions een geweldige optie. Maar voordat je besluit om hairextensions te laten plaatsen, zijn er een aantal dingen die je moet weten. In deze gids gaan we dieper in op alles wat je moet weten over hairextensions plaatsen.

Wat zijn hairextensions?

Hairextensions zijn haarstukken die aan je eigen haar worden bevestigd om meer lengte of volume te creëren. Er zijn verschillende soorten hairextensions beschikbaar, waaronder clip-in extensions, tape-in extensions, micro-ring extensions en keratine extensions.

Clip-in extensions zijn het gemakkelijkst te en te tijdelijke extensions die je zelf kunt aanbrengen en verwijderen wanneer je maar wilt.

Tape-in extensions zijn gemaakt van menselijk haar en worden bevestigd aan je eigen haar met dubbelzijdige tape. Ze kunnen tot zes weken blijven zitten voordat ze moeten worden verplaatst.

Keratine extensions worden bevestigd met een warmtetang en keratine lijm. Ze kunnen tot zes maanden blijven zitten voordat ze moeten worden verplaatst.

Welke soort hairextensions je kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeur en budget.

Prachtig resultaat met RANA hairextensions zorgt voor happy girls, blonde en brunette.

Waarom kiezen voor hairextensions?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou kiezen voor hairextensions. Veel mensen willen hun haar langer maken, maar hebben niet het geduld om te wachten tot hun haar groeit. Hairextensions kunnen je haar direct langer maken.

Andere mensen hebben fijn of dun haar en willen graag meer volume creëren. Hairextensions kunnen je haar meer body geven en het er voller laten uitzien.

Sommige mensen kiezen voor hairextensions om hun haar te stylen voor een speciale gelegenheid bruiloft of gala. Hairextensions kunnen ervoor zorgen dat je haar er op zijn best uitziet voor die speciale dag.

Kom langs voor een GRATIS Consult

Vaak weet men niet welke mogelijkheden er allemaal zijn, wat de beste kleuren zijn, welke systemen, wat een pruik of haarwerk voor je kan doen en wat de prijs er van is. Daarom bieden wij een geheel vrijblijvend en GRATIS Consult aan: Persoonlijk advies en een antwoord op al jouw vragen.

In overleg met een van onze Haar Experts bespreken we wat je wensen zijn, welk systeem en hoeveel extensions er nodig zijn om het gewenste resultaat te krijgen, of welk haarwerk daar het beste bij past.

Zowel bij het plaatsen van de hairextensions alsook met het bespreken van een haarwerk houden we rekening met de vorm van het hoofd, de natuurlijke haargroei en de kwaliteit van het eigen haar.

Dit is bij iedereen anders, daardoor is het plaatsen van hairextensions of het bepalen van een haarwerk altijd maatwerk.

Wil je de beste hairextensions laten plaatsen in Antwerpen?
Neem dan contact op voor persoonlijk advies op maat.