Invisilocks

Voor langdurig & prachtig haar

Invisilocks, ook wel bekend als keratine-extensions, wax-extensions, hars-extensions, of bonding-extensions, vormen een klassiek en nog steeds veelgevraagd systeem voor haarextensies. Gemaakt van 100% echt haar van de hoogste kwaliteit, blijven Invisilocks doorgaans zo’n 3-4 maanden in het haar zitten. Bovendien biedt dit systeem de flexibiliteit om moeiteloos een stijlvolle hoge staart of dot te creëren.

Ideaal voor hoge staart en/of dot

Door middel van een warmtetang worden de speciale keratine-bondjes van de Invisilocks verwarmd, waardoor ze zacht worden. Vervolgens worden deze bondjes om het eigen haar gemodelleerd en nadat ze zijn afgekoeld, hechten ze zich stevig vast aan het eigen haar. Het Invisilocks-systeem staat garant voor niet alleen prachtig haar, maar is tevens uiterst gebruiksvriendelijk.

Een veelgestelde vraag is: “Is dit schadelijk voor het eigen haar?” Gelukkig kunnen we hier volmondig “nee” op antwoorden. Als de beste extensions worden gebruikt, ze professioneel worden aangebracht, goed worden onderhouden en op de juiste manier worden verwijderd, zul je geen enkele problemen ondervinden.

Dankzij RANA Invisilocks is het mogelijk om zowel meer volume aan je eigen haar toe te voegen als extra lengte te creëren. Op deze manier kun je het prachtige haar van je dromen realiseren! Met dit systeem kun je bovendien moeiteloos een chique hoge staart of knot creëren.

Deze klanten gingen je voor

Zeer kwalitatief haar! Ik ben er al een aantal keer geweest en blijf tevreden over het resultaat
– Ines (Brussel)

“ Zeer kwalitatief haar! Ik ben er al een aantal keer geweest en blijf tevreden over het resultaat
– Ines (Brussel)

Ideaal voor hoge staart en/of dot

Door middel van een warmtetang worden de speciale Invisilocks keratine-bondjes warm gemaakt waardoor deze zacht worden. De bondjes worden dan om het eigen haar gemodelleerd waarna deze weer afkoelen en zich vasthechten aan het eigen haar. Het Invisilocks systeem zorgt niet alleen voor prachtig haar, maar is ook makkelijk in gebruik.

De vraag die dan meestal komt: “Is dat schadelijk voor het eigen haar?”. Gelukkig kunnen we hier een volmondig “nee” op antwoorden. Als er met de beste extensions wordt gewerkt, deze professioneel worden ingezet, goed worden onderhouden en op de juiste manier worden uitgehaald, zal je geen enkele problemen ondervinden.

Dankzij de RANA Invisilocks is er de mogelijkheid om enkel meer volume aan je eigen haar te geven alsook om meer lengte te creëren. Op deze manier krijg je het prachtige haar van je dromen! Met dit systeem kun je ook perfect een hoge staart en/of dot maken.

Deze klanten gingen je voor

Zijn de RANA Invisilocks iets voor jou?