Tape-In Supreme

Ideaal systeem voor fijn haar

Dit zijn onze Supreme Tape-In Extensions, die bestaan uit handzame stroken van 4 cm, waardoor ze op een snelle en moeiteloze manier kunnen worden aangebracht. Hiermee kun je gemakkelijk zowel volume als extra lengte aan je haar toevoegen voor een weelderige en langharige look.

Snel en makkelijk geplaatst

Het eigen haar wordt handmatig door de extensions geweven en vervolgens bevestigd met speciaal ontwikkelde tape. Dit laat zowel het eigen haar als de extensions samen uitgroeien.

Na ongeveer zes weken raden we aan de extensions te laten controleren en de tape te laten vernieuwen, waardoor ze er weer als nieuw uitzien en je langdurig van je droomkapsel kunt genieten.

Dit systeem is ook ideaal voor dames met fijn haar, omdat het plat op het hoofd ligt en nauwelijks zichtbaar is. Bovendien is het perfect voor het creëren van prachtige kleurschakeringen.

Deze klanten gingen je voor

Super service, vriendelijk, behulpzaam en vooral met zeer veel goede raad!
– Oona

Zeer kwalitatief haar! Ik ben er al een aantal keer geweest en blijf tevreden over het resultaat
– Ines (Brussel)

Snel en makkelijk geplaatst

Het eigen haar wordt handmatig door de extensions geweven en door middel van een speciaal hiervoor ontwikkelde tape vastgemaakt. Op deze manier kan het eigen haar samen met de extensions uitgroeien.

Na een zestal weken vragen wij je om de extensions te laten controleren en de tape te laten vervangen. Ze worden dan herplaatst, zodat ze weer als nieuw zijn. Met als gevolg dat je langdurig plezier hebt van je droomkapsel!

Dit is tevens een ideaal systeem voor de dames met fijn haar, omdat het systeem zeer plat op het hoofd valt en daardoor niet zichtbaar is. Ook perfect om prachtige kleurschakeringen te creëren.

Deze klanten gingen je voor

Is de RANA Tape-In Supreme iets voor jou?