Perfect Weft

Volumineus, lang & vele mogelijkheden

Deze prachtige wefts bestaan uit 100% echt haar en zijn gemaakt als één stuk, waardoor ze op een uiterst natuurlijke wijze kunnen worden geplaatst. De Perfect Wefts worden doorgaans bevestigd met behulp van de RANA Microrings Supreme, ingenaaid (geweven) of kunnen op maat worden gemaakt als Clip-in set door er clipjes aan toe te voegen. Deze worden vaak aangeduid als banden, hair weaves of hair wefts.

Perfect op maat

De Perfect Wefts worden machinaal vervaardigd, wat zorgt voor een nauwkeurige pasvorm. Bij bevestiging met ringetjes of door innaaien kun je deze banden meerdere keren hergebruiken.

Doorgaans wordt aanbevolen om de wefts elke 6-8 weken opnieuw te plaatsen. Dit systeem is tevens uitstekend geschikt voor een snelle toevoeging van haarvolume aan je eigen haar.

Deze klanten gingen je voor

Zeer tevreden over het advies. Mijn haar heeft er nog nooit zo goed uitgezien.
– Marloes (Oostende)

“ Zeer kwalitatief haar! Ik ben er al een aantal keer geweest en blijf tevreden over het resultaat
– Ines (Brussel)

Perfect op maat

De Perfect Wefts worden machinaal gemaakt, waardoor ze altijd perfect op maat zijn. Je kunt deze banden meermaals hergebruiken als ze worden geplaatst met ringetjes of worden ingenaaid.

Gemiddeld dienen de wefts elke 6-8 weken herplaatst te worden. Dit systeem is ook ideaal voor een snelle haartoevoeging om meer volume te krijgen in je eigen haar.

Deze klanten gingen je voor

Is de RANA Perfect Weft iets voor jou?

Bestel online
Laten plaatsen
Hulp nodig
Kleuradvies