De Rana Ponytail, die moet je hebben!

door: RANA HAIROwner

“De ponytail van Rana is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van de beste kwaliteit 100% Human Hair! Hierdoor blend het perfect met je eigen haar. Hét item om eindelijk die lange en volle ponytail van je dromen te verkrijgen!”

Heb je soms van die dagen dat je niet veel tijd en moeite wil besteden aan het stylen van je haar en heb je altijd al eens die prachtige volle staart willen hebben? Dan is de Rana ponytail DE oplossing voor jou!

Dé aanrader voor dagen wanneer je niet veel tijd wil besteden aan je haar. Het is gemakkelijk, snel en het ziet er nog eens fabulous uit! Binnen de minuut een prachtige lange en volle staart!

De Rana ponytail is zelfs ook ideaal om een nonchalante dot of opsteekkapsel mee te maken!

Van daytime to nighttime, te gebruiken op elk moment van de dag. Bovendien style je het precies hou jij het wilt, een strakke hoge of een classy lage ponytail, stijlen of krullen, vlechten of los, alles is mogelijk!

De Rana ponytail is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van de beste kwaliteit 100% Human Hair! Hierdoor blend het perfect met je eigen haar. Hét item om eindelijk die lange en volle ponytail van je dromen te verkrijgen!

Creëer dankzij het makkelijke bevestiging systeem de ultieme staart in no-time!

Ponytail: Stap Voor Stap inzetten

STAP 1 – Maak een paardenstaart van je eigen haar op de gewenste hoogte.

Ponytail Stap 1

STAP 2 – Haak het haakje van de volumineuze Ponytail boven de elastiek van je paardenstaart en draai het extra stukje haar hieromheen. Zet dit vast met een (of meerdere) speldje(s).

Ponytail Stap 2aStap 2b

STAP 3 – Maak de ponytail indien gewenst extra stijl of maak er een krul of wave in met een warmtetool. (Let op: Zet je warmtetool niet hoger dan 180 graden!)

Ponytail Stap 3aStap 3b
Stap 3cStap 3d

En voila!! Zo eenvoudig is het om de Rana Ponytail zelf te plaatsen! Dé ultieme staart in no-time! Klaar om de deur uit te gaan en te schitteren met je nieuw kapsel!

Probeer het zelf en laat ons zien hoe jij schittert met de Rana Ponytail! Deel je Rana Ponytail creaties en tag ons op Instagram via: @ranahairextensions.