Waarom “Hairextensions” het antwoord is op al jouw haarproblemen

door: RANA HAIROwner

“Altijd al gedroomd van een prachtige bos haar? Dan is het tijd om actie te ondernemen!”

Hairextensions, de mogelijkheid om een prachtige bos haar te creëren zonder te hoeven wachten op je eigen haar om te groeien. Als je net als ik bent en je haar maar niet lang genoeg lijkt te worden, dan zijn hairextensions de perfecte oplossing. Maar waarom zou je extensions laten plaatsen? In deze blog zal ik je vertellen over de voordelen van hairextensions en waarom je nu een afspraak moet maken bij RANA.

Voordat we beginnen, laten we even praten over de misvattingen rondom hairextensions. Ja, er zijn enkele horrorverhalen over extensions die uitvallen of verward raken, maar dit gebeurt alleen wanneer ze niet op de juiste manier worden geplaatst of onderhouden. Als je ervoor zorgt dat je naar een professionele hairextension-specialist gaat en de juiste verzorgingsproducten gebruikt, dan zal je merken dat extensions niet alleen mooi zijn, maar ook veilig en gemakkelijk te onderhouden.

Dus laten we beginnen met de voordelen van hairextensions:

1. Lengte toevoegen

Dit is waarschijnlijk het meest voor de hand liggende voordeel van hairextensions: ze voegen lengte toe aan je haar. Als je zoals ik bent (eeeh: was) en je haar maar niet langer wil worden, dan is dit de perfecte oplossing. Extensions kunnen je haar tot wel 65 centimeter langer maken! Dat betekent dat je van kort haar naar lang haar kan gaan, zonder te hoeven wachten op je eigen haar om te groeien.

2. Volume toevoegen

Naast lengte, voegen hairextensions ook volume toe aan je haar. Als je fijn haar hebt, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om je haar er vol en gezond uit te laten zien. Met extensions kan je dat probleem oplossen. Het toevoegen van een paar strengen kan al een groot verschil maken in de volheid en volume van je eigen haar.

3. Meer stylingopties

Met hairextensions kun je ook experimenteren met verschillende kapsels. Heb je altijd al gedroomd van lange, weelderige krullen? Of wil je een mooie, gevlochten updo? Met extensions is bijna alles mogelijk. Je kan experimenteren met verschillende stijlen en je haar zal er altijd fantastisch uitzien.

4. Beschadigd haar verbergen

Als je eigen haar beschadigd is bijvoorbeeld door het gebruik van stylingtools, verven of bleken, dan kan je extensions gebruiken om dit te verbergen. Hairextensions zorgen ervoor dat je beschadigde haar er weer gezond en glanzend uitziet, zonder dat je de schaar erin moet. Dit is vooral handig als je je haar snel wil laten groeien zonder dat je het helemaal moet knippen.

5. Natuurlijke uitstraling

Een van de grootste zorgen bij hairextensions is dat het er nep of onnatuurlijk uitziet. Maar als je extensions op de juiste manier worden geplaatst en onderhouden, dan ziet het er net zo natuurlijk uit als je eigen haar. Mensen zullen niet eens zien en weten dat je extensions hebt!

6. Gemakkelijk te onderhouden

Het onderhouden van hairextensions is eigenlijk heel gemakkelijk. Net als bij je eigen haar moet je het goed borstelen en verzorgen, maar er zijn speciale producten beschikbaar voor extensions. Het is belangrijk om de juiste borstels te gebruiken en je haar voorzichtig te behandelen, vooral bij het kammen. Daarnaast moet je oppassen met het gebruik van hitte op je extensions, omdat dit kan leiden tot beschadiging. Maar ook hierbij geldt dat als je de juiste tools gebruikt dit geen problemen zal geven.

7. Tijdbesparend

Het hebben van hairextensions kan ook tijdbesparend zijn. Je hoeft niet zoveel tijd te besteden aan het stylen van je haar, omdat het er al fantastisch uitziet. Je kan zelfs wakker worden met perfect haar, zonder dat je er iets aan hoeft te doen.

8. Zelfvertrouwen boost

Als je haar er fantastisch uitziet, voel je jezelf ook fantastisch. Hairextensions kunnen een enorme boost geven aan je zelfvertrouwen. Je voelt je zelfverzekerder en mooier met een prachtige bos haar. Dit kan je helpen om jezelf beter te presenteren op het werk, op een date, of gewoon in het dagelijks leven.

9. Langdurig resultaat

Hairextensions kunnen tot wel twaalf maanden of nog langer meegaan als je ze goed onderhoudt. Dit betekent dat je maandenlang kan genieten van je mooie haar zonder dat je het steeds opnieuw hoeft te laten plaatsen. Natuurlijk moet je wel regelmatig naar de hairextension-specialist gaan voor controle en onderhoud.

10. Geschikt voor elk haartype

Hairextensions zijn geschikt voor elk haartype. Of je nu krullend, stijl, fijn of dik haar hebt, er is altijd een soort extension die bij jou past. Er zijn verschillende soorten extensions beschikbaar, zoals clip-ins, tape-ins, micro-ring extensions, wax-extensions en nog veel meer. Een professionele specialist kan je helpen om de juiste keuze te maken.

Dus, waar wacht je nog op? Als je altijd al hebt gedroomd van een prachtige bos haar, dan is het tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak bij RANA en laat hairextensions plaatsen. Niet alleen zal je haar er fantastisch uitzien, maar je zal jezelf ook beter voelen. Hairextensions zijn de perfecte manier om je haar een boost te geven, en wie wil dat nou niet?