Hot Girl Summer, here we come!!

door: RANA HAIROwner

“Creëer zelf de ultieme Ariana Grande-look! Ga je liever voor een classy lage look, of voor een romantische gevlochten staart, geen probleem, met de RANA Ponytail is alles mogelijk! Style het precies hoe jij het wilt.”

Zet je schrap, het is weer zomer!! De tijd waarin we lekker van de zon kunnen genieten, (eindelijk weer) op vakantie kunnen gaan, languit aan het zwembad kunnen liggen en dat met een lekkere cocktail in de hand. Kortom, de leukste maanden van het jaar! Ben jij er helemaal klaar voor?

Wij denken nog van niet! Niet zonder de absolute SUMMER MUSTHAVE van 2021: de RANA Ponytail

Onze Ponytail is ideaal voor de zomermaanden en mag absoluut niet in je reiskoffer ontbreken! Neem ‘m overal met je mee, want de Ponytail kan je dragen bij écht elke gelegenheid. Van een zomervakantie met lange stranddagen en gezellige zomeravonden, tot festivals en zelfs trouwfeesten! Met deze extensions zie je er overal en altijd op en top uit, en dat in no-time!

Het is gemakkelijk, snel en ziet er nog eens fabulous uit! Ideaal dus voor warme zomermaanden wanneer je je haar wil opsteken, of niet veel tijd wil besteden aan het stylen ervan. Creëer zelf de ultieme Ariana Grande-look! Ga je liever voor een classy lage look, of voor een romantische gevlochten staart, geen probleem, met de RANA Ponytail is alles mogelijk! Style het precies hoe jij het wilt.

Hét item van deze zomer! Niet alleen is het snel en gemakkelijk, maar het is tegelijk ook zeer trendy en très chiq! Talloze celebs en influencers gaan je voor. Doe jij ook mee?

Laat je alvast inspireren door de volgende looks en ga de zomer tegemoet als een echte divaa. Hot Girl Summer, here we come!!

ZOMERVAKANTIE
Een lange, warme stranddag achter de rug en geen zin om veel tijd te spenderen aan het stylen van je haar voor een gezellig avondje uit? Geen nood, hier komt de RANA Ponytail ideaal van pas! Gemakkelijk om zelf en snel in te zetten, en volledig te stylen naar jouw wensen. Ga voor een zomerse vlecht of style de staart met prachtige beach waves! Helemaal klaar voor jouw golden hour moment!!

FESTIVALS
Eindelijk weer eens een zomerfestival op de planning? RANA Hair staat je bij! Met de onze paardenstaart creëer je instant een coole, edgy, zomerlook waarmee je direct alle spotlights op jou richt!

Maak de look af door leuke mini vlechtjes in de staart te verwerken.

TROUWFEESTEN
Ook voor trouwfeesten creëer je met de Rana Ponytail de ultieme classy look! Een lage of hoge staart, gestijld of romantisch krullend. Het is allemaal mogelijk!

Voel je op je opperbest en straal als nooit tevoren! Een schitterende look om er onvergetelijke momenten mee te beleven!

De Rana Ponytail, te stylen op elk moment! Waar wacht je nog op? Bestel nu de jouwe en ga jouw Hot Girl Summer tegemoet!!