Kan ik extensions zelf inzetten?

door: RANA HAIROwner

“Of je nu meer volume zoekt, die lange lokken of de Ariana Grande staart, het kan allemaal. Het type extensions wat je moet nemen hangt af van wat je ermee wilt bereiken. Om een natuurlijk effect te krijgen, zodat niemand ziet dat je extensions draagt, is de blending van de haarkleur heel belangrijk.”

Hairextensions zijn tegenwoordig handige haar accessoires en styling tools. Van de “gewone” mens tot “the famous people”, iedereen kan het uiterlijk pimpen door gemakkelijk zelf extensions aan te brengen. Natuurlijk hebben we het hier wel over de zogenaamde “in en uithaal”- systemen. En niet het maatwerk wat de vaste extensions betreft.

Of je nu meer volume zoekt, die lange lokken of de Ariana Grande staart, het kan allemaal. Het type extensions wat je moet nemen hangt af van wat je ermee wilt bereiken. Om een natuurlijk effect te krijgen, zodat niemand ziet dat je extensions draagt, is de blending van de haarkleur heel belangrijk. Kies altijd de kleur van de lengtes van je eigen, natuurlijke haar. Want hier moeten de extensions op aansluiten. Ben je niet zeker? Dan kunnen wij je helpen!

ICLIP EXTENSIONS
Als je voor die natuurlijke look wilt gaan zijn de clip-in extensions ideaal om te beginnen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en je kunt er verschillende stijlen mee creëren. Veel mensen zeggen dat clip-ins niet natuurlijk zijn, maar dit ligt er helemaal aan hoe je ze plaatst. Het belangrijkste is dat je eigen haar goed gemengd is met de clip-in extensions. Ook moet er voldoende eigen haar bovenop zijn, wat over de banden van de clip-ins valt. Zodat deze niet zichtbaar zijn. de clip-ins bestaan uit ongeveer 8 tot 10 stukken zodat je ze goed kunt verdelen over je hoofd.

IFLIP EXTENSIONS
Nog gemakkelijker zelf aan te brengen is een iFlip. Dé revolutie op het gebied van hair extensions die je zelf in en uit kunt halen. Het iFlip systeem is de snelste en meest eenvoudige manier om zelf je look te veranderen. Ideaal voor één avondje lange haren. Of een dikke bos krullen voor een bijzondere dag. Tot voor kort droomden we er alleen maar van, of moesten we uren in de kappersstoel zitten om hairextensions te laten aanbrengen. Maar, met de revolutionaire iFlip Hair zijn lange steile haren, of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou! Gewoon lekker zelf doen, makkelijk en snel!

Dit haarstuk bestaat uit één band met daaraan een doorzichtig draadje. Deze band zit laag op je achterhoofd, waardoor dit niet zichtbaar kan zijn op je hoofd. Het werkt in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt, tussen je eigen haar in. Ook als je eigen haar wat dunner is kun je dit systeem met een gerust hart gebruiken. Niemand die het ziet zitten!

Het neemt maar 1 minuut van je tijd in beslag om het te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen.

PONYTAIL
De Ponytail is niet alleen makkelijk te bevestigen. Het is ook nog eens een stijl die iedereen staat. Het geeft volume en lengte en is niet alleen als paardenstaart te dragen, maar ook als dot of vlecht. Als je wilt beginnen met extensions maar je bent nog een beetje bang of je het wel kan, of dat het je wel staat? Dan begin met deze Ponytail en voordat je het weet ben je ook addicted.

See You 💛💛